fbpx
 

Inchiriere Autocar sau Microbuz

➤ Inchiriere Autocar sau Microbuz cu sofer

Inchiriere Autocar sau Microbuz cu sofer pentru diferite evenimente speciale: excursie scolara, transport nuntasi, excursie privata, nunta, botez, cursa speciala, transport copii, transport la manastiri, etc. Inchiriem Autocar sau Microbuz de ultima generatie in zonele: Piatra Neamt, Bicaz, Targu Neamt, Roman, Bacau. Pentru alte localitati din tara, va rugam sa ne contactati telefonic.

 

➤ Inchirieri Autocare si Microbuze transport persoane LDTur

Firma LDTur din Piatra Neamt va pune la dispozitie pentru inchiriat, un autocar ultra modern sau Microbuze marca Mercedes-Benz Sprinter, care au toate dotarile necesare unui confort maxim. Puteti conta pe serviciile noastre de inchiriere autocar sau microbuz in raza oraselor: Piatra Neamt, Bicaz, Roman, Targu Neamt, Bacau. Acest aspect inseamna ca noi ne putem deplasa in maxim o ora in oricare din orasele mentionate. Pentru alte localitati din tara, va fi nevoie sa ne contactati din timp.

 

➤ Preturi inchiriere Autocar sau Microbuz de transport persoane

Preturile se calculeaza in functie de: distanta, durata in care aveti nevoie de autocarul sau de microbuzul inchiriat si totodata de distanta parcursa. Inchiriem autocarul sau microbuzele cu sofer dedicat si instruit la nivel European pentru a conduce in siguranta si pentru a respecta toate regulile de circulatie rutiera.

 

*Chiar daca nu aveti in acest moment nevoie de serviciile noastre de inchirieri autocare si microbuze cu sofer pentru evenimente speciale, memorati numarul nostru de telefon.

 Inchirieri Autocare sau Microbuze

?? RO: +4 0756 221 133

?? RO: +4 0754 793 467

?? RO: +4 0745 464 977

 

E-mail: office@LDTur.ro

Program zilnic: 08:00 – 22:00

Inchiriere autocar microbuz excursii evenimente neamt bacau
Inchiriere autocar microbuz excursii evenimente neamt bacau
Plecari microbuze zilnic romania anglia uk germania belgia transport
Transport auto masini pe platforma anglia germania belgia cehia slovacia
Plecari rezervari bilete autocar anglia germania belgia cehia slovacia

Calatoreste cu LDTur

Transport persoane colete masini pe platforma animalute Romania Anglia UK
Transport persoane colete masini pe platforma animalute Romania Germania
Transport persoane colete masini pe platforma animalute Romania Belgia
Transport persoane colete masini pe platforma animalute Romania Cehia
Transport persoane colete masini pe platforma animalute Romania Slovacia

inchirieri autocare piatra neamt, inchiriere autocar transport persoane bacau, inchiriere microbuze excursii roman, pret pe km inchiriere autocar judetul neamt, inchiriere autocar excursii si curse speciale targu neamt, inchirieri microbuze 8+1 locuri, inchirieri autocare 30 de locuri, inchirieri autocare 50 de locuri, inchiriere microbuze excursii scolare piatra neamt, inchiriere autocar excursii ocazionale scoala liceu judetul neamt, inchiriere microbuze persoane pentru transport nunta nuntasi, tarife microbuze evenimente speciale bacau, chirie autocar nunta

Contactati-ne chiar acum